BREZPLAČNA POŠTNINA pri nakupu nad 35€.

×
Akcija!

Paket Barve narave – unikatni uhani in balzam za ustnice

20,25 

Darilni paket barvitih unikatnih uhanov in medenega balzama, da z majhnimi detajli poudarite svojo notranjo lepoto in zasijete. 

V letošnjem letu smo želeli še bolj razviti našo medeno zgodbo in skupaj v sodelovanju s srčnimi ljudmi še na drugačne načine pokazati razsežnost sveta čebel. Za ta darilni paket smo se povezali z Urško Colarič, ki ustvarja pod znamko Voleska.

Kombinacija unikatnih lesenih uhanov in medenega balzama nudi enostaven način, da z majhnimi detajli poudarite svojo notranjo lepoto in izrazite svoje naravne barve. 

PAKET VSEBUJE

  • Beesmetic balzam za ustnice MEDENI POLJUBČKI – med
  • Voleska unikatni uhani – KROGCI
  • Darilno škatlo pripravljeno za obdarovanje

Uhani Voleska so izdelani iz najkvalitetnejšega masivnega slovenskega lesa. Les pod rokami ustvarjalke Urške dobi pravo obliko, barvo in je spremenjen v unikatne uhane z igrivimi motivi. Za nemoteno nošenje je uporabljeno nerjaveče kirurško jeklo 316L, ki je testirano in popolnoma nealergeno. 

Vsakemu balzamu Medeni poljubčki so dodane kapljice medu, ki pomagajo pri hitrejšemu celjenju ranic in regeneraciji kože. To je edini balzam, ki ga potrebujete v žepu ali torbici v prihajajočih hladnih dneh.

Darilni komplet pride zapakiran v kartonasto darilno škatlo z naravnim polnilom. Zaprt je s prelepko in znakom Beesmetic. Tako je škatla lično zapakirana in pripravljena, da z njo obdarite svoje najbližje ali sami sebe 😉

Kaj menijo uporabniki?

Ni komentarjev

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja