BREZPLAČNA POŠTNINA pri nakupu nad 35€.

×
Akcija!

Paket Čebelji darovi – unikatni uhani in balzam za ustnice

18,00 

Unikatni uhani in balzam za ustnice z okusom pomaranče – igriva kombinacija za vse tiste, ki iščete nekaj več od običajnega.

V letošnjem letu smo želeli še bolj razviti medeno zgodbo Beesmetic in skupaj v sodelovanju s srčnimi ljudmi še na drugačne načine pokazati razsežnost sveta čebel. Za ta darilni paket smo se povezali z Urško Colarič, ki ustvarja pod znamko Voleska.

Kombinacija unikatnih lesenih uhanov z motivom čebele in medenega balzama nudi enostaven način, da z majhnimi detajli izrazite svojo osebnost in hkrati poskrbite za sijoče in negovane ustnice. 

PAKET VSEBUJE

Uhani Voleska so izdelani iz najkvalitetnejšega masivnega slovenskega lesa. Les pod rokami ustvarjalke Urške dobi pravo obliko, barvo in je spremenjen v unikatne uhane z igrivimi motivi. Za nemoteno nošenje je uporabljeno nerjaveče kirurško jeklo 316L, ki je testirano in popolnoma nealergeno. 

Vsakemu balzamu Medeni poljubčki so dodane kapljice medu, ki pomagajo pri hitrejšemu celjenju ranic in regeneraciji kože. To je edini balzam, ki ga potrebujete v žepu ali torbici v prihajajočih hladnih dneh.

Darilni komplet pride zapakiran v kartonasto darilno škatlo z naravnim polnilom. Zaprt je s prelepko in znakom Beesmetic. Tako je škatla lično zapakirana in pripravljena, da z njo obdarite svoje najbližje ali sami sebe 😉

Kaj menijo uporabniki?

Ni komentarjev

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja