Samo ta vikend BREZPLAČNA POŠTNINA pri vsakem nakupu!

×

Akcija!

Paket Medeno razvajanje – medeno vino, med in balzam

16,90 

Ultimativni medeno razvajanje, ki na poseben način združuje kozmetiko, med in vino. 

Za darilni paket Medeno razvajanje smo združili moči s kar dvema slovenskima čebelarstvoma, ki z inovativnimi izdelki širita svet medenga razvajanja in nudita široko paleto unikatnih okusov. 

Iz čebelarstva Jere izvira sladko medeno vino, ki nastane s fermentacijo medu in je ena izmed najstarejših in najbolj trajnostnih pijač. Medeno vino vas bo navdušilo z bogatimi in žametnimi notami cvetlic in sadnih dreves. 

Čebelarstvo Mr.Bee stoji za izvrstnimi kremnimi medi, ki bogatijo klasični med in z domačimi praženimi mandlji odkrivajo novo paleto okusov. 

PAKET VSEBUJE:

  • Balzam za ustnice MEDENI POLJUBČKI – med 
  • Kremni med MANDLJEV PIŠKOTEK vsebuje pražene mandlje 
  • Medeno vino Jere
  • Darilno škatlo pripravljeno za obdarovanje

Za osnovo kremnega medu Mr.Bee uporabi kristaliziran cvetlični med, ki ga z veliko mero potrpežljivosti meša v posebnem mešalcu 4-5 dni po predpisanem tehnološkem postopku, da na koncu dobi fino kremasto strukturo. Tej osnovi so nato dodane začimbe, praženi oreščki ali liofilizirano sadje, ki obogatijo okus in zagotovijo posebno gurmansko izkušnjo.  Medu v procesu mešanja ni nič odvzetega, prav tako ni prav nič segrevan in zato ohrani svoje naravne lastnosti. 

Med prideluje in polni: Nika Poslek s.p.; Mr.Bee, Mariborska ulica 45, 2314 Zgornja Polskava

Vsakemu balzamu Medeni poljubčki so dodane kapljice medu, ki pomagajo pri hitrejšemu celjenju ranic in regeneraciji kože. To je edini balzam, ki ga potrebujete v žepu ali torbici v prihajajočih hladnih dneh. 

Darilni komplet pride zapakiran v kartonasto darilno škatlo z naravnim polnilom. Zaprt je s prelepko in znakom Beesmetic. Tako je škatla lično zapakirana in pripravljena, da z njo obdarite svoje najbližje ali sami sebe 😉

Kaj menijo uporabniki?

Ni komentarjev

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja